1 מחממים את הסיר מראש, ללא שמן.
2. מוסיפים לסיר בצל ומלח, לאחר מספר שניות מוסיפים את השום והגמבה ומחכים עד להזהבת הבצל.
3. מוסיפים את העגבניות לסיר, ומעליהן שופכים כוס מים רותחים. מכסים את הסיר ונותנים לעגבניות להתבשל במשך 10 דקות.
4. מועכים את העגבניות בעזרת מועך ומוסיפים את רסק העגבניות לסיר.
5. מוסיפים לסיר פפריקה מתוקה ומעט כמון, ומנמיכים את האש.
6. מסדרים את הנקניקיות בתבשיל ושוברים לתוכו את הביצים.
7. מפזרים פלפל חריף ועירית מעל התבשיל, סוגרים את הסיר ונותנים לו להתבשל במשך עשר דקות נוספות.