אופן הכנת הקציצות:
1 משרים חלה בקערה עם מים.
2 מוסיפים את הירק הקצוץ אל הבשר ומוסיפים בהדרגה מהמים הקרים.
3 שוברים את הביצים לתוך התערובת.
4 סוחטים את הלחם ומוסיפים לתערובת עם מלח, פלפל, כמון ויוצרים תערובת אחידה.
אופן הכנת הרוטב:
1 שמים שתי כפות שמן זית במחבת, מטגנים את הבצל והשום.
2 אחרי הזהבה של הבצל מוסיפים עגבניות עם הנוזלים שלהן.
3 מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים.
4 מוסיפים כוס וחצי מים חמים מפני שהמחבת חמה ואנחנו לא רוצים להאט את תהליך הבישול.
5 טועמים, מתבלים, מכניסים קציצות.
8 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד חצי שעה.