תבשיל קציצות ברוטב אדוםמתכון פשוט ומנצח לקציצות עסיסיות, מפתות ומתובלות היטב מבית אלקנה ביטון![]() |
המצרכים (10 מנות):לקציצות
לרוטב
אופן ההכנה:אופן הכנת הקציצות: 1 משרים חלה בקערה עם מים. 2 מוסיפים את הירק הקצוץ אל הבשר ומוסיפים בהדרגה מהמים הקרים. 3 שוברים את הביצים לתוך התערובת. 4 סוחטים את הלחם ומוסיפים לתערובת עם מלח, פלפל, כמון ויוצרים תערובת אחידה. אופן הכנת הרוטב: 1 שמים שתי כפות שמן זית במחבת, מטגנים את הבצל והשום. 2 אחרי הזהבה של הבצל מוסיפים עגבניות עם הנוזלים שלהן. 3 מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים. 4 מוסיפים כוס וחצי מים חמים מפני שהמחבת חמה ואנחנו לא רוצים להאט את תהליך הבישול. 5 טועמים, מתבלים, מכניסים קציצות. 8 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד חצי שעה.
מקרא:
![]() ![]() |