דג חריףדג עם פלפל חריף וסלט גזר מרוקאי: ככה מקבלים את השבת כמו שצריך
מרים טפירו
| 7 מנות ל-7 ימים
| פורסם 07/04/11 17:32
|
המצרכים (4 מנות):לדגים
לסלט הגזר המרוקאי
כלים
אופן ההכנה:הדגים: 1 מרתיחים מים בסיר דגים (חצי סיר), מוסיפים את הגזר, תפו"א, הפלפלים החריפים והשום. מתבלים בכורכום ומכסים את הסיר. מרתיחים למשך 15 דקות. 2. מוסיפים את הדגים, לרתיחה נוספת של 10 דקות. 3. מערבבים בקערה שמן, מלח והפפריקה ושופכים לתוך הסיר. 4. מבשלים על אש קטנה למשך 20 דקות, ולקראת הסוף מפזרים את הכוסברה. הסלט: 1 מערבבים בקערה את כל החומרים למעט הגזר והכוסברה. 2. מוסיפים את הגזר, מערבבים היטב ומפזרים כוסברה. >> ההמלצות שלנו לארוחת החג: עיקריות, תוספות וקינוחים >> הנה הארוחה שבנו לנו סמדי, אלקנה, אינה ואביבה
|