קבב טלה של דוחול ספאדימכירים את מסעדת דיאנא בנצרת? רוצים ללמוד איך מכינים את הקבבים המושלמים שלה בבית? הנה, ככה
דוחול ספדי
| 7 מנות ל-7 ימים
| פורסם 20/06/11 11:08
צילום: יחסי ציבור
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 קוצצים או טוחנים את הבשר, וקוצצים דק את הבצל והפטרוזיליה. 2 לשים הכל יחד עד ליצירת עיסה. מתבלים ומוסיפים את הצנוברים. 3 יוצרים כדורים ומשפדים על שיפוד ברזל רחב. אחרי כל כדור משפדים לסירוגין רבע בצל ורבע עגבנייה. 4 צולים את השיפודים על רשת גריל או גריל פתוח, או אופים בתנור בחום של 200 מעלות לרבע שעה. >> מאסטר שף עונה 2 - הצילומים כבר התחילו! |