אופן ההכנה:1 קוצצים כוסברה, בצל ירוק, פטרוזיליה נענע ושום במעבד מזון. 2. מוסיפים את הירק לבשר עם שמן זית, מלח, כמון, פלפל שחור וביצה. לשים את התערובת ויוצרים כדורים בגודל טניס ומכניסים למקרר לשעה.3. שורפים את החצילים על אש גלויה ואחרי קירור מוציאים את בשר החצילים ומניחים בקערה.4. מסננים את הנוזלים, סוחטים מעליו לימון ו- 3 כפות טחינה גולמית ומערבבים לתערובת אחידה.5. מוסיפים מלח, פלפל לבן ושום.6. ממלאים את קציצות הבשר בתערובת החציל ממש כמו קובה.7. מסדרים את הכדורים בתבנית על נייר אפייה ומכניסים לתנור ל- 180 מעלות.אופן הכנת הסלט:1. חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות מאוד.2. קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לתערובת הירקות.3. מתבלים בשמן זית, לימון, מלח, פלפל ופלפל לבן.אופן הכנת הטחינה:1. שמים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
>> לשאר המתכונים של השבוע