1 משרים 4 פילטים של פרגית ב-2 כפות סילאן, רבע כוס יין אדום ומלח ופלפל גרוס.
2 מרדדים כל פילה לעלה לא דק מדי ע"י דפיקה עם פטיש שניצלים. רצוי לעשות זאת בין שני ניירות אפייה או ניילון נצמד.
להכנת המילוי:
3 מטגנים את הבצל. מוסיפים את הבורגול, הגזר המגורד, צנוברים, צימוקים, שקדים, מלח, פלפל, זרעי הכוסברה, הקינמון והפפריקה. מקפיצים הכל יחד במשך כמה דקות.
4 מניחים מעט מהמילוי על כל פילה ומגלגלים למעין רולדה. עוטפים ואוטמים בנייר כסף.
5 את הרולדות המוכנות והאטומות מכניסים לסיר עם מים רותחים לכ-10 דקות.
להכנת הרוטב:
1 במחבת עם שמן זית חם מערבבים יחד את הסילאן, רכז רימונים, גרדת הלימון, פלפל, ליים, ראס אל חנות, יין ושום. מערבבים עד להסמכה קלה.
2 מכניסים את הרולדות, ללא נייר הכסף לרוטב למשך מספר דקות נוספות עד להשחמה.
להגשה:
1 מסדרים את הגלילות, שופכים מעל רוטב ומפזרים עלי נענע, גרעיני רימונים, ופיסטוקים קלויים קצוצים, ומגישים.