1 מפלטים את הדגים (עדיף לבקש אותם מפולטים ממוכר הדגים).
2. את פרוסות הדגים מסדרים בין שני דפי אפייה או ניילון נצמד ומשטיחים עם הצד החלק של פטיש השניצלים לעובי הרצוי. מסדרים על צלחת שטוחה.
3. מתבלים את הדגים במלח גס, פלפל, שמן זית ומעט מיץ לימון.
גרסה איטלקית:
1 שמים בקערה את הבצל, פלפל חריף, עגבניות, קרעי מוצרלה וחופן עלי בזיליקום.
2. מתבלים את הירקות במלח, פלפל, שמן זית וחומץ בלסמי ומערבבים.
3. מניחים מעל הדג בצורה חופשית את תערובת הירקות.
4. מטפטפים קצת חומץ בלסמי מעל המנה.
גרסה אסייתית:
5 חותכים את הירקות לרצועות בעזרת מנדולינה ומפזרים מעל צלחת הדג השנייה.
6. מכינים רוטב מהסויה, מירין וואסבי, ג'ינג'ר ושמן שומשום ומטפטפים מעל.