1 מניחים את השוקיים על מחבת/תבנית חמה מאוד עם שמן זית, מתבלים עם מלח ופלפל וצולים עד להשחמה. 2. הופכים את העוף, מוסיפים את רצועות הקבנוס ומערבבים. 3. מוסיפים את קוביות חזה האווז וממשיכים לערבב מדי פעם. 4. מוציאים את כל סוגי הבשר לצלחת ובאותה מחבת/תבנית שמים את השום, הבצלים, התימין, הרוזמרין, עלי הדפנה, המרווה, הפטריות, המלח והפלפל וממשיכים בטיגון. 5. מוסיפים את הסלרי והגזר ומערבבים. 6. כשהירקות מאודים מוסיפים את היין האדום ומערבבים. 7. לאחר צמצום היין מוסיפים את העגבניות החלוטות. 8. מוסיפים את השעועית. 9. מחזירים את כל סוגי הבשר ומערבבים עם כל המרכיבים. 10. מפזרים מעל פירורי לחם מעורבבים עם כף תימין ומזרזפים מעט שמן זית. 11. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות לשעה בערך.