1 ממיסים שומן אווז בסיר רחב ומטגנים קלות את הבצל. 2. משמנים בשמן זית ומפלפלים היטב את נתחי הבשר (לא להשתמש במלח עדיין), מכניסים את נתחי הבשר לסיר וסוגרים אותם בשומן אווז. 3. מוסיפים את הקטניות, מכסים במים רותחים ונותנים לתבשיל להתבשל כשעתיים. 4. ממליחים, מוסיפים פלפל שחור ומעט פפריקה לפי הטעם. 5. מוסיפים את תפוחי האדמה ומים רותחים עד לכיסוי המרכיבים ומביאים לרתיחה. 6. מכניסים לשקית קוקי את כל מרכיבי החיטה, מכסים במים רותחים כ 2 ס"מ. סוגרים את השקית ומכניסים לסיר החמין. 7. מכניסים לשקית קוקי את כל מרכיבי האורז, מכסים במים רותחים כ 2 ס"מ. סוגרים את השקית ומכניסים לסיר החמין. 8. מניחים ביצים מבושלות מעל. 9. משאירים את הסיר על האש כשעתיים נוספות עד שתפוחי האדמה מתרככים, מוסיפים נוזלים על פי הצורך. 10. מתבלים במעט מלח ופלפל ומעבירים לפלטת שבת או לתנור בחום 110 מעלות ל 12 שעות.