אופן הכנת העוגה
1 שמים בסיר 2 תפוזים, מכסים במים ומבשלים לשעתיים. תמיד לשמור שהתפוזים יהיו מכוסים לגמרי במים.
2 מוציאים וחותכים לרבעים. טוחנים במעבד מזון עד לקבלת רסק חלק. מצננים.
3 מקציפים (במיקסר ידני) את החלמונים עם הסוכר וליקר התפוזים.
4 מוסיפים את רסק התפוזים המצונן, את השקדים הטחונים ואת אבקת האפייה.
5 בקערה נפרדת מקציפים (במיקסר ידני) את החלבונים עד לקבלת קצף יציב.
6 מקפלים את קצפת החלבונים לתוך עיסת העוגה.
7 מרפדים את התבנית בנייר אפייה (תבנית קפיץ עגולה 24 ס"מ קוטר) אופים את העוגה לשעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אם העוגה נהיית שחומה מידי, מכסים בנייר כסף.
אופן הכנת הסירופ
1 מבשלים בסיר את מיץ התפוזים עם היין והסוכר תוך כדי בחישה מתמדת עד שכל הסוכר נמס.
2 מנמיכים את האש ומבשלים עוד 20 דקות עד שהכמות מצטמצמת לחצי.
בניית העוגה
1 לאחר שהעוגה התקררה הופכים אותה ובעזרת שיפוד דוקרים אותה כ-30 פעם.
2 לוקחים את שלושת התפוזים הנותרים, מקלפים כולל הקליפה הלבנה, פורסים עיגולים ומניחים על העוגה בצורה יפה.
3 שופכים את הסירופ מעל ומגישים.