אופן הכנת הכבדים:
1 על הכבדים מפזרים מלח גס ושמים בתנור לכ-5 דקות.
2 מטגנים את הבצל עד להזהבה בחצי כוס שמן זית. מוסיפים מעט פלפל גרוס, מלח ואת הכבדים.
3 מכסים את המחבת ל-10 דקות על אש נמוכה ולאחר מכן מוסיפים את הסילאן, רוטב הצ'ילי וחצי כוס יין אדום.
4 ממשיכים לבשל על אש נמוכה במכסה פתוח עד שהרוטב מצטמצם.
אופן הכנת הפירה:
1 מבשלים 2 תפוחי אדמה, עם הקליפה, עד לריכוך.
2 מכניסים את תפוחי האדמה עם הקליפה ומעט מלח גס לתנור בחום של 200 מעלות למשך 20 דקות. מוציאים ומצננים.
3 מועכים את תפוחי האדמה בקערה.
4 מערבבים על מחבת את הבצל המטוגן, מוסיפים מעט מלח ופלפל, את חבילת הבצל הירוק. מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים ומערבבים 2-3 דקות על אש נמוכה.
5 מוסיפים את עשבי התיבול לתוך הקערה עם תפוחי האדמה ומערבבים את הכול.
להגשה:
מניחים במרכז את הפירה, ומעל הפירה את כבדי העוף עם הרוטב.