אופן הכנה:
1 מערבבים את כל התבלינים בקערה, מוסיפים את השמן ומערבבים היטב עד שמתקבלת משחה הומוגנית ודי נוזלית.
2 שוטפים את הדג ומסירים את העור.
3 מפזרים בסיר נמוך ורחב (סוטאז') את הגמבה, העגבניות והשום. מוסיפים את הלימונים הכבושים. יש להניח את הדגים בקערת התבלינים לעסות את הדגים ולאחר מכן, לסדר אותם מעל וביניהם את הפלפלים החריפים בסיר.
4 יוצקים פנימה את תערובת התבלינים והשמן שהכנו מראש ומוסיפים מים פושרים עד גובה התבשיל.
5 מבשלים על אש בינונית עד גבוהה ללא מכסה, עד שהנוזלים מצטמצמים. מוסיפים את הכוסברה. חשוב מאוד: אסור לערבב עם כף, אלא רק להרים את הסיר בזווית כך שהנוזלים יתפזרו.
6 מבשלים כ-20 דקות, מורידים את החום ובודקים שהנוזלים הצטמצמו לרוטב סמיך וטעים. אם לא נשארו מספיק נוזלים – מוסיפים מעט מים.