1 חותכים את העוף לרצועות דקות.2. מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את השום לעוד דקה.3. מוסיפים את חזה העוף עד שמלבין.4. מוסיפים משחות הקארי ומערבבים היטב.5. מוסיפים חצי פחית חלב קוקוס ומביאים לרתיחה עדינה. מוסיפים מיץ לימון, גרידת לימון, אפונה וסוכר ומבשלים 5 דקות בבעבוע עדין. 6. מוסיפים את יתרת חלב הקוקוס, מביאים לרתיחה ומוסיפים את התפוח למשך 5 דק'. האורז:1. מערבבים את האורז עם הסוכר, מלח, מים וחומץ אורז, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שמרגישים שהכף נדבקת לקרקעית הסיר.2. מכבים את האש ומשאירים מכוסה מספר דקות.
>> לכל מתכוני השבוע