1 מורחים את חזה העוף בשמן זית, ממליחים ומפלפלים.
2 צולים את חזה העוף על גריל או על מחבת פסים, כ-4 דקות מכל צד.
3 חותכים את חזה העוף הצלוי לקוביות גדולות.
4 מכניסים את מיץ הלימון לקערה קטנה ומוסיפים את השום הכתוש, הג'ינג'ר הקצוץ ומלח ופלפל. מערבבים היטב.
5 מוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד לקבלת תערובת אחידה.
6 קולפים את האבוקדו וחותכים לקוביות. קולפים את המנגו וחותכים לקוביות גדולות.
7 בקערה גדולה מערבבים עם הידיים, בעדינות, את קוביות העוף, האבוקדו, המנגו, הנענע או מנטה, החמוציות ו-3/4 מהרוטב.
8 מסדרים על צלחות הגשה את עלי החסה ועליהם עורמים כמות נדיבה של הסלט.
מטפטפים מעט מרוטב הויניגרט שנשאר ומגישים.