1 חותכים את פרפר העוף לחצי ומשילים שאריות. (נשתמש בהם למילוי).
2 יוצרים כיס במרכזו של העוף בעזרת סכין חדה, את שאריות העוף קוצצים ומניחים בצד.
3 מטגנים את הבצל עד להזהבה.
4 מוסיפים את כל שאריות חזה העוף, את הפטריות, הכוסברה, הפטרוזיליה והשמיר. מערבבים ומתבלים בפלפל שחור גרוס, צ'ילי גרוס ומלח לפי הצורך .מצננים מעט.
5 ממלאים את כיס העוף בתערובת.
6 טובלים את העוף הממולא בקמח, ביצים ובפירורי הפנקו.
7מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את השניצל על אש נמוכה. סופגים את השמן בנייר סופג.
>> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה