אופן הכנת הדג והרוטב:
1 מפשירים ומנגבים את הברבוניות היטב עם נייר סופג ומתבלים במלח.
2. מצפים את הברבוניות בחלב ובקמח תירס.
3. מטגנים בשמן עמוק עד שצבעם הופך זהוב (3-4 דקות).
4. מוציאים ומספיגים היטב את השמן עם נייר סופג.
5. בינתיים, מערבבים את היוגורט עם השום, שמיר,כוסברה, נענע ומיץ לימון. מתבלים במלח פלפל ושמן זית.
אופן הכנת הסלט:
1 מערבבים את כל הירקות ומתבלים עם שמן הזית, מיץ לימון ומתבלים.
הרכבת המנה:
במרכזה של הצלחת מסדרים עיגול גדול מהיוגורט, מעליו שמים את הסלט ומסדרים את הדגים מעליהם אחד על השני. לסיום מטפטפים מעל הדגים את רוטב היוגורט.
>> לכל מתכוני השבוע