1 מבשלים את הבשר במים במשך שעתיים.
2 מוסיפים את הסלקים השלמים, שורשי הפטרוזיליה, שורש הסלרי, הגזרים, הבצל ומבשלים כרבע שעה.
3 מוציאים את הירקות ומצננים.
4 מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה והגמבה.
5 מוסיפים כרוב לבן, מלח ומערבבים.
6 מטגנים קלות בשמן זית רותח את העגבניות ומוסיפים לסיר המרק.
7 בינתיים, מגוררים את הירקות המבושלים ומוסיפים אותם לסיר.
8 מוסיפים צרור פטרוזיליה ושמיר ביחד, שיני שום וחצי חבילה של רסק עגבניות.
9 מתבלים בפפריקה חריפה ופלפל שחור גרוס, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים שעה.