עוגת תפוחים מבולוניהטארט תפוחים כפרי, זהוב ומשובח. מומלץ להגיש עם יוגורט גבינת עיזים בצד
צילום: שי שרף
|
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1 חותכים פירות יבשים לקוביות. 2 מקלפים וחותכים תפוחים לקוביות קטנות. 3 מגוררים את קליפות התפוזים והלימונים. 4 מערבבים מרכיבים יבשים - קמח תירס, קמח רגיל, פירורי לחם, סוכר חום, קינמון ומלח. 5 מערבבים מרכיבים רטובים – חלב,דבש, ביצים ושמן זית. 6 מערבבים ביחד את המרכיבים היבשים והרטובים. 7 מוסיפים את הפירות היבשים. 8 יש לשמן את התבנית בחמאה ומעל לשפוך את התערובת. אופים 50 דקות ב-180 מעלות.>> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע |