אופן ההכנה:
1 צורבים את הנתחים עד לצריבה מלאה מכל הצדדים.
2 מכניסים לתנור ל 8 עד 12 דקות תלוי במידת העשייה הרצויה.
3 מוציאים את הנתחים מהתנור ופורסים לפרוסות של 1/2 ס"מ. מסדרים על צלחת את פרוסות הבשר, במניפה, מניחים מעל 6 שיני שום ורוזמרין שטוגנו קלות ובוזקים מעט מרוטב המרינדה.
הכנת המרינדה:
1קוצצים במעבד מזון את הנענע והבזיליקום. מוסיפים שמן זית, דבש, מלח פלפל ומערבבים יחד במעבד.
2מעבירים לקערה.
הכנת ירקות לתנור
1 מניחים את הירקות בתבנית, מתבלים בעלי רוזמרין, עלי תימין, מזליפים שמן זית ומוסיפים מלח ופלפל גס לפי הטעם.
2 מוסיפים שיני שום קלופות (שלמות)
3 מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות לחצי שעה בערך. (עד לריכוך של תפ"א).
4מסדרים בצלחת הגשה ובתאבון.