1 מטגנים את הבצל במחבת כ-3 דקות. מוסיפים את האפונה העדינה ומערבבים כ-2 דקות.
2 מוסיפים את השום לדקה נוספת ואז מוסיפים - ארטישוקים, שמנת, אגוז מוסקט, מלח ופלפל, ומבשלים על אש קטנה כ-15 דקות. מפזרים את עלי הבזיליקום מעל.
3 במקביל, מרתיחים מים לפסטה ומבשלים אותה על פי הוראות היצרן שעל האריזה.
4 מסננים את הפסטה ויוצקים מעליה את הרוטב. לפני ההגשה מפזרים בולגרית או מוצרלה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל המתכונים לשבועות