לביבות ריקוטה מתוקותשבוע האוכל עושה לנו חשק לנסות דברים חדשים, כמו את לביבות הריקוטה האלה, שיכולות בכיף לשמח אתכם ואת הילדים שלכם בתור ארוחת ערב מקורית
כתבה פרסומית
| המחלבה מבית יצחק
| פורסם 29/12/13 10:35
צילום: istockphoto
|
המצרכים :
להגשה
אופן ההכנה:1 מועכים היטב את הריקוטה והיוגורמה לכדי מרקם אחיד (אפשר לטחון בבלנדר מוט), מוסיפים את שאר הרכיבים ושוב מערבבים עד לעיסה אחידה.
2 מחממים מחבת טפלון. מכינים בעזרת כף לביבות בקוטר 5-6 ס"מ (לשים לב שלא תהיינה גבוהות מדי, כדי שהטיגון יהיה אחיד) ומטגנים עם מעט חמאה - בכל פעם שמכניסים לביבות חדשות, מוסיפים חמאה.
3 מגישים כשהלביבות חמימות עם כף יוגורט כבשים ומעט דבש.
* ניתן להשיג את מוצרי המחלבה במעדנייה בבית יצחק, www.hamachlava.co.il |