צ'יפס קרוע ביד של זכאיםהמהירות בה הצ'יפס של המסעדה הטבעונית "זכאים", הפך למנה מיתולוגית היא מרשימה במיוחד. כמעט כמו המהירות בה תוכלו להכין לכם בדיוק כזה בבית
| זכאים
| פורסם 03/01/14 09:10
![]()
צילום: חיים יוסף
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 אופים את תפוחי האדמה בקליפתם במשך שעה. 3 מצננים את תפוחי האדמה לחלוטין. 4 מחממים שמן לטיגון עמוק. 5 בוצעים את תפוחי האדמה (ככל שהחתיכות יהיו קטנות יותר הן פריכות יותר) ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה במשך 8-4 דקות, תלוי בגודל. מוציאים בעזרת כף מחוררת לנייר סופג. מפזרים מלח גס ומגישים. זכאים, סמטת בית השואבה 20 תל אביב.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|