"מועדון ארוחת הערב", הגרסה של חיים כהן ומארינה לקבלת שבת, רק יצאה לדרך, וכבר הותירה אותנו עם מתכונים לארוחה משובחת במיוחד, ישראלית מאוד, ובעיקר טעימה טעימה (אתם יכולים לשאול את צביקה הדר ואסף אמדורסקי, או לחלופין את משפחת גינדי מראשון לציון, שבישלה במקביל בבית).
בדקתם שיש לכם את כל המצרכים? לחצו כאן
רוצים קופון הנחה לרכישת מוצרים בעדן טבע מרקט? לחצו כאן
כיאה לערב שבת, תכנית ראשונה ושנה חדשה – התחילו באולפן את הארוחה בהרמת כוסית, שרק פינתה מקום לאוכל הטוב שבדרך:
מנה ראשונה: סביח א-לה חיים כהן (שהוא בעצם בורקס סביח)
>> למתכון: בורקס סביח
מנה עיקרית: שווארמה ביתית
>> למתכון: שווארמה ביתית
קינוח: מרק וניל ואגסים
>> למתכון: מרק וניל ואגסים
הטיפ השבועי של מיכל אנסקי
לפני שאתם יוצאים לדרך, אנסקי מציידת אתכם בטיפ קטן אך ממזרי, שחשוב להכנת הארוחה הספציפית הזאת ובכלל.
בחירת חצילים: חציל שמיועד לצלייה, מוטב שיהיו בו כמה שפחות גרעינים. בזמן בחירת החצילים ניתן לזהות חציל שיש בו פחות גרעינים ופחות נוזלים, וזאת על ידי הרמת החציל ובדיקת משקלו. ככל שהחציל קל יותר כך הוא מתאים יותר לצלייה.
גם את טריות החציל נוכל לזהות בעת הקנייה, וזאת על פי שני קריטריונים: הראשון הוא שעורו מתוח, והשני שהקוטם שלו לא יבש בקצוות.
>> רוצים לזכות במכשיר תמי בר פרימו? לחצו כאן
>> רוצים את המתכונים ישירות לנייד שלכם? שלחו את המילה מתכון למספר 5000 ותתחילו לבשל!