אופן הכנת הבצק
1 מערבבים את כל החומרים לבצק רך וגמיש ולשים 10 דקות.
2. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים לשעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
אופן הכנת רוטב הפיצה
1 מטגנים עגבניות שרי ושיני שום במחבת.
2. מטפטפים מעט שמן זית מעל.
3. ממליחים ומפלפלים.
4. מבשלים על אש קטנה 30 דקות.
5. מעבירים את העגבניות והשום דרך מסננת דקה לקבלת רוטב עדין ללא גושים.
6. ממליחים, מפלפלים ומוסיפים אורגנו.
אופן הכנת הפלפלים
1 צולים את הפלפלים בתנור עד להשחמה יפה.
2. מוציאים מהתנור ומכניסים לשקית ניילון להקלה על הקילוף.
3. מקררים כחצי שעה.
3. לאחר קירור מקלפים ופורסים לרצועות.
אופן הכנת הפיצה
1 מרדדים את הבצק לעובי ½ ס"מ ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
2. מורחים מהרוטב בנדיבות.
3. מפזרים גבינה צהובה, רצועות פלפלים ומפזרים מעט עלי בזיליקום.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 עד 220 מעלות ל-20 דקות.