1 משרים את הנודלס במים חמים 2. חותכים את הירקות למקלונים 3. פורסים את השום לפרוסות 4. פורסים את התאנים והתמרים לפרוסות 5. חותכים את העוף לקוביות 6. מחממים מחבת ווק גדולה, שמים שמן ומקפיצים את העוף עם השום והג'ינג'ר. 7. לאחר השחמה קלה נוציא ונעביר לקערה בשביל שהנוזלים הטעימים שלנו לא יברחו. 8. מוסיפים מעט שמן ומקפיצים את הירקות: בצל וגזר, גמבה, כרוב וקישוא. 9. מוסיפים רוטב סויה ושמן שומשום. 10. מוסיפים את העוף ,הבצל הירוק, הנודלס ורוטב הצ'ילי.
להגשה: קוצצים אגוזי קשיו קלויים