חדשות
פלילים
סלבס
אוכל
מגזין
הסברה
+12
תכניות קשת
הכוכב הבא
אתר התכנית
לפרקים המלאים
ארץ נהדרת
אתר התכנית
לפרקים המלאים
המירוץ למיליון
אתר התכנית
לפרקים המלאים
מאסטר שף
אתר התכנית
לפרקים המלאים
חדשות הבוקר עם ניב רסקין
אתר התכנית
לפרקים המלאים
עובדה
אתר התכנית
לפרקים המלאים
ערב טוב עם גיא פינס
אתר התכנית
לפרקים המלאים
חשיפה
אתר התכנית
לפרקים המלאים
חתונה ממבט ראשון
אתר התכנית
לפרקים המלאים
המטבח המנצח VIP
אתר התכנית
לפרקים המלאים
נינג'ה ישראל 2023
אתר התכנית
לפרקים המלאים
הקומה ה-12
אתר התכנית
לפרקים המלאים
אתרי התכניות
פרקים מלאים
לוח השידורים
הרשמה לתכניות
שיתופי פעולה
בדרך לתואר
גאווה ישראלית
דרושים IL
הבית לעסקים קטנים
היריון ולידה בישראל
חשמלית לקנא בה
טעים פי קוואקר
לאנג אמבישן
לומדים מהכרישים
למצוא את האחת
מגזין XTRA
מה מגיע לי
מחזקים את העסקים
מצוינות מדור לדור
משחקים באחריות
עור בריא זה עור יפה
תמר ישראלי
infomed
MED12
SENSES
Top Car
רוצים לזכות בפרס?
tvbee
צבא וביטחון
בריאות
HIX
טלוויזיה ותרבות
תקשורת ושיווק
מוזיקה
mako היטליסט
כניסת שבת
כסף
ספורט
הורים
עיצוב הבית
Fashion Forward
דיגיטל
חופש
משפט
הורוסקופ
9 חודשים
אוטו
גאווה
שירונט
מה קורה בקשת
לאב איילנד
ערוץ 24
בואו לעבוד איתנו
הניוזלטרים שלנו
פרסמו אצלנו
מבזקים
פרויקטים מיוחדים
רואים רחוק
easy
עוד
חדשות
פלילים
סלבס
אוכל
מגזין
הסברה
+12
תכניות קשת
שיתופי פעולה
tvbee
צבא וביטחון
בריאות
HIX
טלוויזיה ותרבות
תקשורת ושיווק
מוזיקה
mako היטליסט
כניסת שבת
כסף
ספורט
הורים
עיצוב הבית
Fashion Forward
דיגיטל
חופש
משפט
הורוסקופ
9 חודשים
אוטו
גאווה
שירונט
מה קורה בקשת
לאב איילנד
ערוץ 24
בואו לעבוד איתנו
הניוזלטרים שלנו
פרסמו אצלנו
מבזקים
פרויקטים מיוחדים
רואים רחוק
easy
המומלצים
אוכל
אוכל
מונחון
כל המתכונים
עד 10 דקות
מתכונים לשבת
מתכונים בריאים
קרן אגם
עדיקוש
עוגות יום הולדת
מתכונים לחנוכה
כללי
קטגוריות
ראשי
יישון
בלועזית: Ageing/Maturing תהליך להשבחת בשר או יין. יישון בשר כולל הנחה או תלייה של הבשר בשלמותו מיד לאחר השחיטה בחדר קירור יבש לתקופה של עד שבועיים, ואחר כך פירוק הבשר לנתחים והמשך היישון לתקופה שנעה בין שבועיים לחודשיים. במהלך הזמן האנזימים מפרקים את הרקמות הקשות בבשר, והוא הופך רך יותר. יישון יין הוא תהליך שבו מונח היין בחביות עץ או נירוסטה, שבהן מתרחשים תהליכים כימיים שונים שיוצרים את הארומה ואת הטעם של היין.