חדשות
פלילים
סלבס
אוכל
מגזין
+12
תכניות קשת
הכוכב הבא
אתר התכנית
לפרקים המלאים
ארץ נהדרת
אתר התכנית
לפרקים המלאים
המירוץ למיליון
אתר התכנית
לפרקים המלאים
מאסטר שף
אתר התכנית
לפרקים המלאים
חדשות הבוקר עם ניב רסקין
אתר התכנית
לפרקים המלאים
עובדה
אתר התכנית
לפרקים המלאים
ערב טוב עם גיא פינס
אתר התכנית
לפרקים המלאים
חשיפה
אתר התכנית
לפרקים המלאים
חתונה ממבט ראשון
אתר התכנית
לפרקים המלאים
המטבח המנצח VIP
אתר התכנית
לפרקים המלאים
נינג'ה ישראל 2023
אתר התכנית
לפרקים המלאים
הקומה ה-12
אתר התכנית
לפרקים המלאים
אתרי התכניות
פרקים מלאים
לוח השידורים
הרשמה לתכניות
שיתופי פעולה
בדרך לתואר
גאווה ישראלית
דרושים IL
הבית לעסקים קטנים
ההצעה המושלמת
חשוב שתדעי
יד מרדכי מצדיעה
לאנג אמבישן
לימפו-מה
למצוא את האחת
מגזין XTRA
מה מגיע לי
מחיסכון להשקעה
נתיבות
סמסונג XO
סרטן ריאה
עור בריא זה עור יפה
פרויקט ההוקרה
תמר ישראלי
לצאת מהאוטומט
MED12
SENSES
TEAM לעצמאים
רוצים לזכות בפרס?
tvbee
צבא וביטחון
בריאות
HIX
טלוויזיה ותרבות
תקשורת ושיווק
מוזיקה
mako היטליסט
כניסת שבת
כסף
הורים
עיצוב הבית
Fashion Forward
דיגיטל
חופש
משפט
הורוסקופ
9 חודשים
אוטו
גאווה
שירונט
מה קורה בקשת
בואו לעבוד איתנו
הניוזלטרים שלנו
פרסמו אצלנו
מבזקים
פרויקטים מיוחדים
easy
עוד
חדשות
פלילים
סלבס
אוכל
מגזין
+12
תכניות קשת
שיתופי פעולה
tvbee
צבא וביטחון
בריאות
HIX
טלוויזיה ותרבות
תקשורת ושיווק
מוזיקה
mako היטליסט
כניסת שבת
כסף
הורים
עיצוב הבית
Fashion Forward
דיגיטל
חופש
משפט
הורוסקופ
9 חודשים
אוטו
גאווה
שירונט
מה קורה בקשת
בואו לעבוד איתנו
הניוזלטרים שלנו
פרסמו אצלנו
מבזקים
פרויקטים מיוחדים
easy
המומלצים
אוכל
אוכל
מונחון
כל המתכונים
עד 10 דקות
מתכונים לשבת
מתכונים בריאים
קרן אגם
עדיקוש
עוגות יום הולדת
המתכונאים שלנו
כללי
קטגוריות
ראשי
ג'ינג'ר
בלועזית: Ginger נקרא גם: זנגביל תבלין ארומטי שמגיע משורש צמח הזנגביל, וטעמו חריף מעט. את הג'ינג'ר מוסיפים למאכלים מתוקים ומלוחים כאחד. במטבח האסייתי מוסיפים ג'ינג'ר טרי קלוף וקצוץ למאכלי קארי או כובשים אותו ואוכלים אותו לצד מנות דג. במטבח האירופי מוסיפים ג'ינג'ר מיובש למיני מאפה שונים וכן לתה. לג'ינג'ר מיובש יש טעם שונה מן הג'ינג'ר הטרי, ולכן אין להשתמש בו במתכונים שבהם מצוין במפורש ג'ינג'ר טרי. כאשר בוחרים ג'ינג'ר טרי יש להעדיף שורש בעל קליפה חלקה, משום שקליפה מקומטת מעידה כי השורש כבר יבש. ג'ינג'ר טרי יש לאחסן במקרר, שם הוא יכול להחזיק מעמד עד שלושה שבועות. אפשר גם להקפיא אותו עד שישה חודשים.