ביום שלישי (21.5) אירחה בביתה השפית שיראל ברגר ממסעדת OPA 15 אנשים מאושרים לארוחת ערב, שזכו לטעום מהמנות המיוחדות שלה ושמחו לעלות תמונות היסטריות בסטורי הפרטי שלהם.
למנות הפתיחה, הכינה השפית ברגר נקטרינה (זיתי פיקואל, פטרוזיליה והבנרו מותסס), שזיף (חרדל שחור, שקדים ושמיר), תפוח (קרם צנוברים מעושן, פטריות מותססות וצ'יפס תפוחי אדמה). אחריהן הגיעה מנה לרענן את החך: סורבה מלון לואיזה.
למנת העיקרית היא פינקה באגס (מקדמיה, טרגון ומלפפון), שסק (טאקו תירס, אבוקדו וכוסברה), אבטיח (חמאת חזרת, נענע וזרעי חרדל) ודובדבן (קקאו, חומץ שרי ועלי שומר).
בזמן שהסועדים אכלו עברה השפית ברגר ביניהם להסברים על המנות המיוחדות ועל השמות המיוחדים שנתנה לכל מנה.
לקינוח, נהנו האורחים מגלידת קפה (ג'אנדויה ותותים) והלימון (פטל ומנטה)- שהשתלבו נהדר לצד בקבוקי סן פלגרינו שהוגשו לאורך כל הארוחה.
פתח הכל סגור הכל