![](https://img.mako.co.il/2018/05/13/yuval12_x5.jpg)
![סן פלגרינו יובל בן נריה יובל בן נריה](https://img.mako.co.il/2018/05/13/yuval12_x5.jpg)
צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור
ביום ראשון שעבר (6.5) אירח בביתו יובל בן נריה שתי ארוחות - בכל אחת מהן נכחו 15 אנשים מאושרים, שזכו למנות מעשי ידיו והרצאה פרטית.
![](https://img.mako.co.il/2018/05/13/yuval13_x5.jpg)
![סן פלגרינו יובל בן נריה יובל בן נריה](https://img.mako.co.il/2018/05/13/yuval13_x5.jpg)
צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור
למנות הפתיחה, הכין השף בן נריה גספצ'יו שרימפס וקרפצ'יו אינטיאס. אחריהן הגיעה מנת הפתיחה: קרפצ'יו סלקים וקולורבי, פטה וגרעיני דלעת קלויים.
![](https://img.mako.co.il/2018/05/13/yuval34_x5.jpg)
![סן פלגרינו יובל בן נריה יובל בן נריה](https://img.mako.co.il/2018/05/13/yuval34_x5.jpg)
למנת הביניים הוא פינק בריזוטו אביבי עם קרם אפונה, פול ירוק טרי, שעועיות קריספי במיה וקלמרי מקומי צלוי.
צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור
![](https://img.mako.co.il/2018/05/13/yuval4_x5.jpg)
![סן פלגרינו יובל בן נריה יובל בן נריה](https://img.mako.co.il/2018/05/13/yuval4_x5.jpg)
צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור
בזמן שהסועדים אכלו פילה בקר עם תפו"א וירקות שורש למה העיקרית, בן נריה עבר ביניהם להסברים על המנה וקצת שיחות אישיות.
![](https://img.mako.co.il/2018/05/13/yuval5_x5.jpg)
![סן פלגרינו יובל בן נריה יובל בן נריה](https://img.mako.co.il/2018/05/13/yuval5_x5.jpg)
צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור
לקינוח, נהנו האורחים מכוסות אישיות של אפוגטו גלידת וניל וקרם קרמל - שהשתלבו נהדר לצד בקבוקי סן פלגרינו שהוגשו לאורך כל הארוחה.