ביום ראשון שעבר (6.5) אירח בביתו יובל בן נריה שתי ארוחות - בכל אחת מהן נכחו 15 אנשים מאושרים, שזכו למנות מעשי ידיו והרצאה פרטית.
למנות הפתיחה, הכין השף בן נריה גספצ'יו שרימפס וקרפצ'יו אינטיאס. אחריהן הגיעה מנת הפתיחה: קרפצ'יו סלקים וקולורבי, פטה וגרעיני דלעת קלויים.
למנת הביניים הוא פינק בריזוטו אביבי עם קרם אפונה, פול ירוק טרי, שעועיות קריספי במיה וקלמרי מקומי צלוי.
בזמן שהסועדים אכלו פילה בקר עם תפו"א וירקות שורש למה העיקרית, בן נריה עבר ביניהם להסברים על המנה וקצת שיחות אישיות.
לקינוח, נהנו האורחים מכוסות אישיות של אפוגטו גלידת וניל וקרם קרמל - שהשתלבו נהדר לצד בקבוקי סן פלגרינו שהוגשו לאורך כל הארוחה.
פתח הכל סגור הכל