אוכל
אוכל
בשיתוף סן פלגרינו
12.05.18

ארוחת שף: יובל בן נריה

במסגרת קאזה פלגרינו אירח השף 2 ארוחות פרטיות אצלו בבית. אז איך הוא פינק את האורחים?

צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור
יובל בן נריה
צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור

ביום ראשון שעבר (6.5) אירח בביתו יובל בן נריה שתי ארוחות - בכל אחת מהן נכחו 15 אנשים מאושרים, שזכו למנות מעשי ידיו והרצאה פרטית.

יובל בן נריה
צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור

למנות הפתיחה, הכין השף בן נריה גספצ'יו שרימפס וקרפצ'יו אינטיאס. אחריהן הגיעה מנת הפתיחה: קרפצ'יו סלקים וקולורבי, פטה וגרעיני דלעת קלויים. 

יובל בן נריה

למנת הביניים הוא פינק בריזוטו אביבי עם קרם אפונה, פול ירוק טרי, שעועיות קריספי במיה וקלמרי מקומי צלוי.

צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור
יובל בן נריה
צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור

בזמן שהסועדים אכלו פילה בקר עם תפו"א וירקות שורש למה העיקרית, בן נריה עבר ביניהם להסברים על המנה וקצת שיחות אישיות.

יובל בן נריה
צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור

לקינוח, נהנו האורחים מכוסות אישיות של אפוגטו גלידת וניל וקרם קרמל - שהשתלבו נהדר לצד בקבוקי סן פלגרינו שהוגשו לאורך כל הארוחה.

 

תגיות: טאיזו  
תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן