1 מרתיחים שמן זית , מטגנים שומר ,גזר,בצל, כרישה וסלרי.
2 מוסיפים עגבניות חתוכות , מוסיפים יין לבן, מוסיפים אחרי אידוי קל את האידרות והראשים של הדגים, מוסיפים מים עד לכיסוי ולאחר מכן את הפטרוזיליה התימין וכוכב האניס.
3 מרתיחים בלי מכסה כ – 25 דקות מסננים ושומרים את המים.
4 בסיר נפרד – מטגנים פרוסות תפו"א ,פרוסות שומר ופרוסות גזר עד לאידוי.
5 מוסיפים את הציר ,זעפרן , אבקת צ'ילי, מתקנים תיבול עם מלח + יין.
6 אחרי רתיחה קלה מוסיפים את רצועות הדג ומגישים.
סימון תזונתי עבור כל המתכון:
קלוריות |
1204 אנרגיה |
חלבונים |
25.11 גרם |
פחמימות |
165.08 גרם |
שומנים |
35.39 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית הראשונה של העונה החדשה