המצרכים :לבצק של הקובה:
למלית:
למרק:
אופן ההכנה:1 מערבבים את מרכיבי הבצק של הקובה. 2 למלית: מטגנים את הבצל במעט שמן, מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד שהוא משנה צבע. 3 מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומכבים את האש. 4 למרק: קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן. חותכים את השומר לרצועות ומוסיפים. חותכים את הארטישוק לקוביות ומוסיפים. מוסיפים את שאר המרכיבים, כולל הציר, טועמים ומתקנים תיבול. 5 מכינים את הקובה: מחלקים את הבצק לכדורים קטנים, ומשטחים כל כדור על כף היד. מניחים כף מהמלית במרכז, וסוגרים לכדור יפה. 6 מכניסים את כדורי הקובה למרק הרותח ומבשלים 30 דקות. * שאלות על המתכון? מוזמנים לקרוא את התשובות שהשאירה אתי לוי בתגובות. הלווייתה של אתי לוי תיערך היום, שלישי, בשעה 13:00 בבית העלמין גני אסתר בראשל"צ. |