המצרכים (4 מנות):
לקישוט
אופן ההכנה:1 לבשל את הבשר עד שמתרכך עם עלי דפנה הבצל והשום. להוסיף מקל קינמון, חצי פלפל חריף ירוק וקצת מרק עוף. 2 בסיר נפרד להרתיח אורז עם קצת שמן זית, שמן סויה וחמאה. להוסיף לו בסוף קצת מהמרק של הבשר שבושל. 3 בסיר נפרד להקציף את היוגורט והקמח, אחר כך לבשל אותו על האש תוך כדי ערבוב והוספה של מרק הבשר שבושל (בערך כוס) וקצת חמאה. 4 לטגן שן שום קצוצה ולהוסיף ליוגורט. 5 לטגן בשר טחון במחבת עם שאר השום, מלח, פלפל שחור ופלפל חריף קצוץ דק (חצי). 6 לאחר הטיגון להוסיף חצי כוס מהבשר שבושל עד שיצטמצם. 7 סידור המנה: את האורז מניחים במרכז הצלחת, מעל את הבשר. לקשט בשקדים קשיו צנוברים ופטרוזיליה. מעל הכול יש להוסיף את קוביות הבשר המבושלות עם חתיכות לימון טריות לקישוט. סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (4 מנות):
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |