המצרכים (4 מנות):לקציצות
למקלובה
אופן ההכנה:הקציצות 1 בקערה עמוקה מערבבים את הבשר הטחון עם הפטרוזיליה הקצוצה, פירורי הלחם והשום הקצוץ. שוברים לבפנים ביצה, מפזרים את שקית האפייה, ממליחים ומפלפלים. 2 יוצרים קציצות מהתערובת. 3 מחממים 3 כפות שמן על מחבת ומטגנים את הקציצות עד לסגירה. 4 מגרדים את הבצל, הגזר והקישוא בפומפייה. 5 מטגנים את הבצל בסיר נפרד, מוסיפים את הגזר, השעועית, הקישוא וכוס מים. לאחר 5 דקות מוסיפים את הקציצות. ממליחים ומפלפלים. 6 מנמיכים את האש ומטגנים עם מכסה כ20 דקות. בתיאבון. המקלובה 1 מפרקים את הכרובית לפרחים ומבשלים כ 10 דקות במים רותחים. מוציאים ומייבשים. 2 מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הכרובית על אש בינונית עד להשחמה קלה. 3 משחימים את הבצל בסיר נפרד ועליו מסדרים את הכרובית. מוסיפים מים בכמות שעוברת את גובה הכרובית. מרתיחים. 4 מוסיפים כף מרק עוף, כפית חוויאג' ושתי כוסות אורז. לא מערבבים את האורז ונותנים לו לנוח מעל. 5 מרתיחים ומנמיכים להבה. נותנים לסיר להתבשל כ-20 דק עם מכסה סגור. 6 מחליפים את מכסה הסיר במגש נירוסטה עגול וגדול, הופכים את הסיר על המגש ומרימים. בתיאבון. סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (4 מנות) – קציצות ברוטב שעועית
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (4 מנות) – מקלובה כרובית
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |