1 קוצצים את הדג בעזרת סכין, תוך הקפדה שלא יהיו עצמות.
2 מוסיפים לדג כוסברה קצוצה, פלפל, מלח ומעט מהביצה טרופה (משאירים חלק בשביל המשך המתכון), מערבבים קלות ומניחים במקרר למנוחה.
3 קולים את הגמבה והפלפלים החריפים (על אש גלויה או בגריל של התנור), קולפים וקוצצים.
4 מטגנים בצל קצוץ וכשהוא מזהיב מוסיפים אליו את הפלפלים והגמבה. ממשיכים לטגן על אש נמוכה ומוסיפים את העגבניות הקצוצות. ממליחים ומפלפלים ומניחים להתבשל למספר דקות.
5 קורצים קציצות, טובלים בשארית הביצה, מגלגלים בפירורי הלחם ומטגנים עד להזהבה. מכניסים את הקציצות שטוגנו לתוך הרוטב לשתיים עד שלוש דקות לספיגת טעמים.
* מגישים על מצע של אורז לבן.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!