1 מערבבים בקערה את מרכיבי הקציצות.
2 יוצרים קציצות קטנות מהתערובת ומטגנים בשמן חצי עמוק עד לסגירה.
3 מטגנים בצל להזהבה יפה, מוסיפים כפית קארי, מלח ופלפל, חצי כפית כמון ומערבבים.
4 מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים היטב על חום נמוך.
5 מכניסים את הקציצות המטוגנות לרוטב ומבשלים. דואגים לכסות אותם עם הרוטב שיספגו את הטעמים.
6 מקמחים את החצילים בקמח משני הצדדים וממליחים. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
7 מכינים טחינה: מערבבים מעט מים, לימון, מלח ופטרוזיליה קצוצה עם הטחינה הגולמית.
8 יוצקים באמצע הצלחת מעט מהטחינה המתובלת ומסדרים מסביב את קציצות הבשר כאשר יוצקים מעל כל קציצה את רוטב העגבניות.
9 מסדרים את החצילים ליד כל קציצה ומגישים.