המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 שוטפים את האורז ומשרים במים לחצי שעה. 2 חותכים את העגבניות לפרוסות ואת הירקות האחרים לפרוסות או לקוביות, ומטגנים את הירקות (בלי העגבניות) בשמן עמוק. מוציאים כל ירק בנפרד לנייר סופג. 3 מסננים את האורז ומתבלים בבהרט, כורכום ומלח. 4 מטגנים את העוף על אש גדולה ב-3-4 כפות שמן עד שהוא משחים, ומתבלים גם אותו במלח וקצת בהרט. 5 מסדרים את המרכיבים בסיר: שכבה של עגבניות בתחתית, מעליהן שכבה דקה של אורז, עוף, ירקות ושוב אורז. 6 מוסיפים מים רותחים עד שהם מכסים את תכולת הסיר, ומנמיכים לאש קטנה. 7 אחרי שהמים נספגים באורז יוצרים 4-5 ארובות (דוחפים לתוך האורז ידית של כף עץ, ויוצרים בורות צרים ועמוקים) על מנת שהחלק העליון של האורז יתבשל. מבשלים עד שהאורז רך.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |