1 מתחילים עם הציר: חותכים את הירקות לפרוסות עבות ושמים בסיר גדול יחד עם העצמות. מכסים במים קרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה לאש קטנה ומבשלים שעתיים. מסננים.
2 הקדירה: צולים בסיר גדול את הירקות מלבד הפטריות בכ-2 כפות שמן זית (זה לוקח בערך 10 דקות). מוסיפים את היין ומבשלים ללא כיסוי על אש גבוהה עד לצמצום כמות היין בחצי – כ-10 דקות נוספות.
3 מוסיפים את ציר הבקר, התימין, הרוזמרין, השום והסילאן, מביאים לרתיחה ומתבלים.
4 מטגנים במעט שמן זית את הבשר לסגירה במחבת כבדה, ומוסיפים לסיר.
5 מבשלים 2-3 שעות מכוסה על אש קטנה, עד שהבשר רך מאוד.
6 כחצי שעה לפני גמר הבישול צולים את הפטריות במחבת במעט שמן זית, ומוסיפים לסיר להמשך בישול.
* הטעמים של הקדרה משתבחים למחרת היום.
* מומלץ להגיש עם פירה תפוחי אדמה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!