מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מניפת תפוחי אדמה

עוף צלוי ללא עצמות

המתכון הזה לעוף הוא סוג של פלא - יש בו בסך הכל שני מרכיבים והמונים ברשת נשבעים שהוא הכי טוב שיש. אז דאגנו שגם לכם יהיה את המתכון, וזה אולי העוף בתנור היחידי שתכינו מהיום והלאה

|mako אוכל| פורסם07:00
עוף ללא עצמות צלוי (צילום: Eldred Lim, Shutterstock)
צילום: Eldred Lim, Shutterstock

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • עוף שלם גדול (כ-2.5 ק"ג), ללא עצמות (בקשו מהקצב להוציא אותן עבורכם)
  • כפית מלח שולחן

אופן ההכנה:

1ממליחים את העוף עם כפית מלח ומכניסים למקרר לשעה-3 שעות. מוציאים מהמקרר 10 דקות לפני האפייה.

2מחממים תנור על גריל, מניחים את העוף, שהצד של העור מופנה כלפי מעלה, בתבנית בעלת שוליים גבוהים ומכניסים לתנור, במרחק 15 ס"מ מתחת לגריל. צולים כ-10 דקות, עד שהעור משחים ומתקשה. מעבירים לתכנית אפייה, מנמיכים את הטמפרטורה ל-120 מעלות ואופים 25 דקות.

3מחלקים את העוף ל-4 מנות ומגישים.

הכנתם? צלמו ותייגו אותנו באינסטגרם- mako_ochel_tov@

>> סלט חורף: עדשים שחורות, חצילים וטחינה יוגורט

>> והנה המתכון הכי מגניב שרץ ברשת - לחם דוריטוס

תגיות:עוף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il