1ממליחים את העוף עם כפית מלח ומכניסים למקרר לשעה-3 שעות. מוציאים מהמקרר 10 דקות לפני האפייה.
2מחממים תנור על גריל, מניחים את העוף, שהצד של העור מופנה כלפי מעלה, בתבנית בעלת שוליים גבוהים ומכניסים לתנור, במרחק 15 ס"מ מתחת לגריל. צולים כ-10 דקות, עד שהעור משחים ומתקשה. מעבירים לתכנית אפייה, מנמיכים את הטמפרטורה ל-120 מעלות ואופים 25 דקות.
3מחלקים את העוף ל-4 מנות ומגישים.
הכנתם? צלמו ותייגו אותנו באינסטגרם- mako_ochel_tov@
>> סלט חורף: עדשים שחורות, חצילים וטחינה יוגורט
>> והנה המתכון הכי מגניב שרץ ברשת - לחם דוריטוס