
קינוח מלאווח ושוקולדרוצים לגנוב את ההצגה ביום העצמאות עם קינוח שהקדשתם לו 2 דקות וחצי בדיוק? קלטו את המאפה המטריף הזה, שמבוסס על מתכון שרץ עכשיו ברשת: שני עלי מלאווח, קצת (הרבה) נוטלה וקצת (הרבה) חלבה. הכי ישראלי![]() צילום: יעל קצב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מורחים על אחד מעלי המלאווח נוטלה ומפזרים שערות חלבה בנדיבות. מכסים בעלה המלאווח השני ומהדקים מעט. בהכנה|צילום: יעל קצב, mako אוכל החיתוך|צילום: יעל קצב, mako אוכל3פורסים את כריך המלאווח לרצועות בעובי סנטימטר בעזרת גלגלת פיצה. 4מגלגלים כל רצועה בנפרד ומסדרים אותן על נייר אפייה בצורת ספירלה (ראו בסרטון). 5מברישים במעט ביצה טרופה ומכניסים לתנור ל-15-20 דקות, עד להזהבה. מגישים מיד. קינוח מלאווח ושוקולד ב-2 דקות עבודה|צילום: יעל קצב, mako אוכל
יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |