מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מניפת תפוחי אדמה

קינוח מלאווח ושוקולד

רוצים לגנוב את ההצגה ביום העצמאות עם קינוח שהקדשתם לו 2 דקות וחצי בדיוק? קלטו את המאפה המטריף הזה, שמבוסס על מתכון שרץ עכשיו ברשת: שני עלי מלאווח, קצת (הרבה) נוטלה וקצת (הרבה) חלבה. הכי ישראלי

|אוכל טוב, mako| פורסם08:10
קינוח מלאווח ושוקולד  (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
צילום: יעל קצב, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 2 מלאווח
  • שוקולד נוטלה
  • שערות חלבה
  • ביצה טרופה

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מורחים על אחד מעלי המלאווח נוטלה ומפזרים שערות חלבה בנדיבות. מכסים בעלה המלאווח השני ומהדקים מעט.

קינוח מלאווח ושוקולד - ההכנהבהכנה|צילום: יעל קצב, mako אוכלקינוח מלאווח ושוקולד - החיתוךהחיתוך|צילום: יעל קצב, mako אוכל

3פורסים את כריך המלאווח לרצועות בעובי סנטימטר בעזרת גלגלת פיצה.

4מגלגלים כל רצועה בנפרד ומסדרים אותן על נייר אפייה בצורת ספירלה (ראו בסרטון).

5מברישים במעט ביצה טרופה ומכניסים לתנור ל-15-20 דקות, עד להזהבה. מגישים מיד.

קינוח מלאווח ושוקולד ב-2 דקות עבודהקינוח מלאווח ושוקולד ב-2 דקות עבודה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

קינוח מלאווח ושוקולד מינוס פרוסהמינוס פרוסה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il