טוקבוקי ביתי - ככה מכינים את הטרנדיותר ויותר אנשים מכינים טוקבוקי (סוג של) בבית מדפי אורז וגבינה צהובה עם רוטב רוזה פשוט. אז מה, שלא ננסה? התוצאה, באופן לא מפתיע, מושחתת וטעימה רצח, רק שימו לב – אי אפשר לאכול יותר משניים בלי להתפוצץ |
המצרכים :
לרוטב רוזה:
אופן ההכנה:1 מרככים דף אורז כמה שניות בקערה שטוחה עם מים חמים. 2 פורסים את דף האורז על משטח העבודה, מניחים פרוסת גבינה צהובה, מקפלים משני הצדדים ומגלגלים (ראו בסרטון). 3 מכינים רוטב רוזה: מערבבים את מרכיבי הרוטב במחבת, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. 4 מוסיפים לרוטב את הטוקבוקי הביתיים שהכנו. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 2-3 דקות, עד שדף האורז רך רך. מפזרים מעל עוד קצת פרמזן ומגישים מיד. >> כל מה שצריך לדעת על טרנד הטוקבוקי ממליצים לגלול באינסטגרם המהמם של יעל קצב או בטיקטוק שלה טוקבוקי ביתי | צילום: יעל קצב, mako אוכל טוקבוקי ביתי. בדיוק בזמן לחורף | צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! |