סטייק ברוקולי ופרמזןמה יש בברוקולי הזה? באמת שכמעט כלום. תערובת של שמן זית, תבלינים ופרמזן מגוררת - וזה כל מה שהוא צריך בשביל להפוך לתחליף סטייק שאי אפשר להפסיק לזלול
צילום: יעל קצב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים בקערה קטנה שמן זית, פרמזן מגוררת, פלפל שחור, צ'ילי גרוס ומלח. 3 מסדרים את הברוקולי בתבנית מרופדת נייר אפייה ומברישים בתערובת. 4 צולים בתנור 20 דקות, עד שהברוקולי מתרכך ונחרך מעט. 5 מוציאים מהתנור, מניחים פרוסות של פרמזן ומחזירים לעוד שתי דקות, עד שגבינת הפרמזן נמסה. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. |