
תפוח אדמה אקורדיוןתפוח אדמה הוא מלך הטרנדים הבלתי מעורער ברשת, אז השבוע תקבלו אותו בגרסת האקורדיון. למה דווקא חיתוך אקורדיון כל כך לוהט עכשיו? כי בזכותו הוא יוצא קריספי במיוחד וסופג הרבה יותר טעמים![]() צילום: צילום מסך |
המצרכים :למנה אחת:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים אותם לרוחב בעובי של אצבע (בערך 1.5 סנטימטר). פריסה אלכסונית לא עד הסוף|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako3מניחים בשני הצדדים של כל פרוסה שיפוד עבה/צ'ופסטיקס ובעזרת סכין חותכים את תפוח האדמה לרוחב ולאורך בצורת אקורדיון משני הצדדים שלו (השיפוד עוזר לנו לא לקרוע את תפוח האדמה, לשמור על צורתו וכאן חבוי הטריק לקריספיות). 4מניחים את פרוסות תפוחי האדמה על תבנית מרופדת בנייר אפייה. הברשת הפרוסות בתערובת השמן והתבלינים|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako פרוסות תפוח אדמה אקורדיון בתבנית אחרי אפייה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako5מערבבים בקערית שמן זית ותבלינים, ומברישים את פרוסות תפוחי האדמה משני הצדדים. 6אופים עד להזהבה, כ-35 דקות. מגישים עם או בלי מטבל, הכל יחוסל בכל מקרה. בתיאבון! יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים.
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |