המצרכים :
אופן ההכנה:1 במיקסר עם וו גיטרה, מעבדים את החמאה ו-2 סוגי הסוכר, עד שמתקבלת תערובת בהירה ואוורירית. 2 מוסיפים ביצה, חלמון ותמצית וניל, ומעבדים עד שהתערובת מתאחדת. מוסיפים את המלח, אבקת האפייה וכוס וחצי מהקמח. מעבדים רק עד שהקמח נטמע ולא יותר. אם התערובת דביקה - מוסיפים עוד רבע כוס (ועד עוד חצי כוס) של קמח. אם לא, לא משתמשים בקמח הנוסף. מערבבים ידנית את השוקולד צ'יפס אל תוך התערובת. 3 מכינים את התבנית: עוטפים את הצד החיצוני התחתון של קערת זכוכית (בגודל רגיל) בנייר אלומיניום (כמו בתמונה). מניחים את הקערה על תבנית. עוטפים את התבנית בבצק העוגיות. מעבירים למקפיא לחצי שעה. ![]() 4 מחממים תנור לחום של 180 מעלות. אופים 30-35 דקות, עד שהעוגייה מוכנה. מוציאים מהתנור ומניחים בצד ל-20 דקות לפחות - לא נוגעים בעוגייה לפני. מחלצים את העוגייה מהתבנית ומניחים בצד לצינון מלא לפני השימוש בה. ![]() * המתכון (ועוד מתכונים משוגעים אחרים) לקוח מתוך הבלוג Hungry Happenings >> בפעם הקודמת הכנו את עוגת השמרים שהטריפה את הרשת הישראלית
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |