רק לפני שבוע סיפרנו לכם על הטירוף היפני החדש, עוגות יפהפיות מירקות שהן למעשה סלט לכל דבר, וכבר מגיעה הבשורה היפנית החדשה, שמשאירה לקודמת אבקת סוכר. הכירו את עוגת טיפת הגשם - תענוג מדהים שבעיקר נראה טוב (לגבי הטעם, אנחנו מבטיחים לשלוח מישהו להבין מה מסתתר מאחורי המחזה המרהיב הזה).

מי שעומד מאחורי העוגה הביזארית הוא  דארן וונג, שף תושב ניו יורק, שהחליט לצאת למסע דרך שורשיו היפניים ויצר קינוח שמתבסס על הקינוח היפני המסורתי, mizu shingen mocha, שמבוסס על מים מינרליים יחד עם ג'לטין או אגר אגר (ג'לטין המופק מאצות). "אני מאוהב במטבח היפני בגלל המרכיבים הבסיסיים שלו והצלחות שהוא תמיד מדהים", אומר וונג. "הקינוח הזה קל, מרענן ועדין, והוא לגמרי חוויה המותאמת לפה האנושי".



עוד באוכל טוב:

הקינוח, כצפוי, הפך לטירוף מוחלט עם דף פייסבוק רשמי ומאות תמונות אינסטגרם ששוטפות את הרשת. אם גם אתם, כמונו, מסתכלים על התמונה ואומרים לעצמכם שאתם חייבים לטעום את זה, נספר לכם שבנוסף לכל, הקינוח הזה, בבסיסו, הוא די ידידותי מבחינה קלורית, וחוץ מהמים המינרליים והאגר אגר הוא מכיל קמח סויה קלוי וסירופ סוכר חום, שהופכים אותו לקינוח אמיתי ולא סתם מוצג מוזיאוני. בימים אלה, אחרי ששמע שהטיפה המתוקה כבשה את יפן, החליט וונג להביא את הקינוח לארה"ב, והחל לייצר ולמכור אותו בשוק  smorgasburg שבברוקלין ניו יורק. אז אם במקרה יצא לכם לקפוץ לשוק הניו יורקי ולטעום את הטיפה הזו, נשמח לקבל תמונות שלה בדף הפייסבוק שלנו. מבטיחים לקנא בהתאם.

Special props to @5jieli for braving the rain, coming early to be our first customer! You will be remembered forever. Photo taken by @monstermaggs

A photo posted by @raindropcake on