פעם בכמה זמן מתכון בזק כלשהו, עם טריק או בלי, משתלט לנו על הפיד - ועד שלא ננסה אותו בעצמנו או שנצליח לשכנע מישהו מהחברים/שכנים/קולגות הגרגרנים שלנו לנסות אותו בעצמם ולדווח - פשוט לא נצליח להירגע.
המתכון התורן של השבוע הוא הפטנט הכל כך מגניב של אליה אביוף, שמתחזקת יוטיוב ואינטגרם בו היא חולקת מתכונים וטיפים, והסרטון הספציפי הזה שלה רץ בכל כך הרבה קבוצות אצלנו שלא יכולנו יותר להתעלם והחלטנו לחלוק אותו אתכם, לו רק כדי לשמוע מכם כמה מהר רצתם להכין אותו ואילו שידרוגים משלכם הוספתם.
>> בואו לעקוב אחרי אליה באינסטגרם וביוטיוב
אם כך, המתכון עצמו פשוט מאוד והוא דורש רק שני חומרים, ואת מגש הפופ איט עצמו כמובן:
200 גרם שוקולד חלב
100 גרם אגוזי לוז
1. ממיסים את השוקולד בפולסים במיקרו או בבאן מרי.
2. יוצקים את שוקולד על תבנית הפופ איט, רק עד מילוי השקעים.
3. בכל שקע מניחים אגוז אחד, ואז יוצקים את שארית השוקולד.
4. מעבירים את התבנית להקפאה לעשר דקות.
5. מחלצים את השוקולד מתוך התבנית ושוברים לשורות. בתיאבון.