5. אוקיי, זאת לא ממש פיצה כמו שכתוב בספר, אבל זה לגמרי אותו עיקרון: קחו כל תוספת שבא לכם, הכניסו אותה לתוך ספל עם גבינה מגוררת ורוטב עגבניות, כמה דקות במיקרו, והנה, יש לכם פיצה פטנט.
4. מכשיר הוופלים הכיפי והמושחת שלכם (אם אין לכם, רוצו לקנות) יכול לשמש כ"תנור טורבו", וגם ינפיק לכם יופי של פיצה זריזה. המרכיבים אותם מרכיבים (כן, גם הבצק), רק שבמקום תנור - מכשיר להכנת ופלים. גאוני!
3. נגיסי פיצה במגש קוביות קרח? כן, כן, כן! איזה רעיון מבריק. בונים את כל הקונסטרוקציה על גבי מגש הקרח, והופ - יש לכם נגיסוני פיצה מהממים שלא תוכלו להפסיק לנשנש.
2. מכירים סוכרייה על מקל? מכורים לקורן דוגס? אז זה כנראה הדבר הבא שתתמכרו אליו: פיצה על מקל! מכינים, מורחים, מסדרים ואופים באותה דרך בדיוק כמו כל פיצה רגילה, רק על מקל/שיפוד.
1. ולסיכום: טיפ שתמיד בא טוב. הזמנתם מגש פיצה רק לעצמכם וחצי ממנו נכנס למקרר? עכשיו אתם בטח מחפשים את הדרך הכי טובה לחמם את הפיצה חזרה בלי להפוך אותה לסמרטוט. מה עושים? נורא פשוט: מחממים מחבת, שמים את הפיצה על המחבת הלוהטת, משחקים איתה מצד לצד והנה, יש לכם פיצה חדשה.