אני מתה על חמין, אני פשוט אוהבת את הרעיון של העמסת מרכיבים שונים ומגוונים בסיר גדול אחד, שנכנס לשנת חורף בתנור למשך הלילה ויוצא משם מהביל, עמוק טעמים, שחום ומפתיע כל פעם מחדש, אחרי שדעתם של כל בני הבית כבר נטרפה מהריח. העובדה שבחמין שלי כבר אין רכיבים מן החי ממש לא מונעת ממני להמשיך להתענג כל החורף בדיוק על אותו תהליך ולמצוא דרכים מעניינות לגוון ולהעשיר אותו גם בלי בשר, עוף או ביצים. בסופו של דבר, לא מעט מהטעמים נוצרים בזכות האפייה האיטית בחום נמוך והטכניקות השונות שמתלוות ליצירה (אוהו, כמה טריקים וטיפים כאלה יש!) ולאו דווקא בגלל רכיב כזה או אחר. ממליצה בחום לנסות ולגלות איזה יופי זה עובד!
טיפים להכנת חמין טבעוני:
|