כריך בלקניכריך כיפי, צבעוני והכי פשוט שיש, עם המון ירקות קלויים, שמן זית טוב וגבינת קרם שמנת. לחמנייה טרייה - וזהו, יותר מזה לא צריך. טעים, מזין, סופר קליל להכנה, אז מה הפלא שאצלנו הוא הפך לארוחת הערב האהובה?
ענבל לביא
| mako אוכל
| פורסם 24/07/17 08:25
![]()
צילום: ענבל לביא, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. פורסים את החציל לפרוסות, מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בשמן זית משני הצדדים. 2 חוצים את הפלפלים לאורכם ומסירים את הליבה. מניחים על תבנית האפייה ומטפטפים מעל מעט שמן זית. מתבלים את הירקות במלח ופלפל ואופים 40 דקות. מצננים. 3 חותכים את הקישוא לאורכו לפרוסות. מברישים בשמן זית משני הצדדים וצורבים על מחבת פסים חמה 2-3 דקות מכל צד להשחמה קלה. מצננים. 4 מורחים כל לחמניה בנדיבות בגבינת קרם שמנת, מפזרים מעל חופן עלי רוקט, מסדרים פרוסות קישוא חצויות, רצועות פלפל אדום ופרוסות חצילים. סוגרים לכריך, מגישים לצד סלט עגבניות או זיתים טובים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|